Bariery w świecie niepełnosprawnych Bariery w świecie niepełnosprawnych
Witamy na naszym forum!

AlbumAlbum  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zaproszenie do dyskusji.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bariery w świecie niepełnosprawnych Strona Główna -> Laryngektomowani
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kwr

PostWysłany: Czw Sie 12, 2010 10:49 am    Temat postu: Zaproszenie do dyskusji.
Odpowiedz z cytatem

Dzień Dobry!
Jestem osobą laryngektomowaną.Chciałbym zaprosic wszystkich do wspólnej dyskusji i wymiany poglądów.Chcę rozmawiac nie tylko z tymi , którzy są po laryngektomii ale z wszystkimi tymi , którzy chcą pogadac o codziennych problemach i nie tylko.Jest forum , w ładnej oprawie graficznej tylko użytkownicy gdzieś się zapodzieli.Sprawmy wszyscy aby te forum zaczęło zyc.

Pozdrawiam wszystkich potencjalnych użytkowników.[/code]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość                
bariery
Site Admin

PostWysłany: Pią Cze 24, 2011 8:14 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Witam po długiej przerwie. Już myślałam,że Forum uśpiono, ale użytkownicy, których ciągle przybywa nie pozwolili na to. Zapraszam do dyskusji. Laryngektomowanych witam i gorąco pozdrawiam. Tym samym mam nadzieję, że niebawem stworzymy grupę, która będzie wspierała się w różny sposób.
Póki co zapraszam na stronę www.barierywswiecieniepelnosprawnych.pl zakładka Stowarzyszenie Osób Laryngektomowanych. Zachęcam do dyskusji z onkologiem dr. Anną Świercz z Opolskiego Centrum Onkologi oraz laryngologiem dr Jerzym Jakubiszynem, który jest opiekunem medycznym naszego Stowarzyszenia. Oczywiście będą do dyspozycji raz w tygodniu, a jeśli zajdzie taka potrzeba uruchomimy osobne linki. Jak już pewnie wiecie powstał biuletyn pn. "Laryngektomia czyli życie bez krtani", którego jestem pomysłodawcą i red.naczelnym. Proszę redagujcie go razem ze mną!!!!To dla Was i o Was!!! Materiały przesyłajcie na adres bezkrtani@poczta.fm.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Anna z Lublina
Gość

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 5:25 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Witam. Mój brat jest po operacji usunięcia krtani prawie 10 lat. Nie ma problemów larynglogicznych, ale niestety ma problemy ortopedyczne. Operacja za operacja. Czy może ma to jakiś związek z przebytą chorobą nowotworową?
Powrót do góry
Elżbieta
Gość

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 5:26 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Aniu, a czy Twój bart mówi????????
Powrót do góry
Ania z Lublina
Gość

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 5:29 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak, krtanią elektroniczną. Może ktoś mi powie czy może się jeszcze nauczyć mówić normalnie? Tyle ostatnio się o ty mówi.
Powrót do góry
Krzysztof ze Szczecina
Gość

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 5:38 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Znam osoby, które najpierw mówiły krtanią a potem nauczyły się mówić normalnie jak to nazywasz. Trudniej jest kobietom niż mężczyznom. Ale wiem tez, ze wymaga to dużo pracy. A dla chcącego nic trudnego.Był kiedyś w Szczecinie oddział laryngektomowanych, teraz nie wiem czy ktoś tam uczy mówić. Pozdrawiam. Trzymam kciuki.
Powrót do góry
SOL Opole
Gość

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 5:45 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Witam. Zapraszam Was na stronę www.barierywswiecieniepelnosprawnych.pl, zakładka Stowarzyszenie Osób Laryngektomowanych. znajdziecie tam trochę info mogących wam pomóc. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 02, 2012 11:14 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

nie moge sie zarejestrowac i nie wiem dlaczego ?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 02, 2012 11:16 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jestem Heniek50 i mam problemy z zalogowaniem sie POMOZCIE
Powrót do góry
FIGMAS

PostWysłany: Sob Mar 03, 2012 9:41 pm    Temat postu: nauka mowy
Odpowiedz z cytatem

Jestem

Ostatnio zmieniony przez FIGMAS dnia Pią Mar 23, 2012 2:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
heniek60

PostWysłany: Sob Mar 03, 2012 9:59 pm    Temat postu: Dyskusja
Odpowiedz z cytatem

Witam

Ostatnio zmieniony przez heniek60 dnia Pią Mar 23, 2012 2:35 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Mar 04, 2012 9:26 pm    Temat postu: Re: Dyskusja
Odpowiedz z cytatem

heniek60 napisał:
Witam milo forumowiczow !
Ciesze sie bardzo ze forum znow dziala. Co dzien wchodzilem i czytalem co sie dzieje, czasem potrzebowalem pomocy a tu nic ucichlo wszystko. Najwazniejsze ze juz sie kreci. Tez jestem 4 rok po usunieciu krtani i narazie jakos sobie radze. Pozdrawiam wszystkich milutko i Ciebie tez Kwr. Znamy sie..........
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bariery w świecie niepełnosprawnych Strona Główna -> Laryngektomowani Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach